vriesdonk beeldmerk

Injectables

Een jeugdige uitstraling behouden kan op verschillende manieren. Na grondige analyse van uw gelaat, zal er steeds een oplossing “op maat” worden voorgesteld.

Fillers en vloeibare facelift

Rimpels en vouwen in de huid kunnen veroorzaakt worden door verlies of uitzakken van vetcompartimenten in het gelaat. We kunnen dan het gelaat verjongen door opnieuw vet in te spuiten, of een synthetisch product. Dit laatste wordt ook wel “filler” genoemd.

De laatste jaren zijn er heel wat nieuwe, veilige producten op de markt gekomen. Elk product kent zijn eigen indicatie. Het gebeurt dus vaak dat bij één patiënt verschillende producten gecombineerd worden om een excellent resultaat te bereiken.

Door deel te nemen aan tal van internationale congressen en workshops schoolde dr. Peeters zich bij in dit nieuwe domein in de plastische en esthetische chirurgie. Hij ontwikkelde bijzondere expertise in de Liquid Facelift of “vloeibare facelift”. Door op strategische punten in het gelaat een filler te injecteren, wordt heel het gelaat gelift, en dit zonder chirurgische ingreep. Dit wil zeggen: bijzonder snel herstel en geen littekens !

Contacteer ons als U vragen heeft over gelaatsverjonging door middel van Liquid Facelift !

Kostprijs: afhankelijk van de hoeveelheid product: € 850 – € 2500.

Botulinum toxine (Botox®, Bocouture®, Dysport®)

Botulinum toxine wordt heel vaak gebruikt om dynamische rimpels te verzachten of te laten verdwijnen. In tegenstelling tot wat vaak wordt aangenomen, blijft het overgrote deel van mimiek perfect bewaard indien het product juist gebruikt wordt. Niet alle rimpels zijn te behandelen met Botulinum toxine. Soms is een combinatie met fillers nodig, of met laser en/of chirurgie.

Kostprijs: € 150/zone

U bent onze prioriteit.