vriesdonk beeldmerk

Workshops & Teaching

Vriesdonk Clinic organiseert workshops voor patiënten en trainingen voor artsen.

De workshops voor patiënten worden georganiseerd in samenwerking met Angelique Vandewinkel, specialiste in skin care, bekend van TV. Meer info over deze workshops vindt u op onze Instagrampagina @vriesdonkclinic.

De trainingen voor artsen worden georganiseerd in samenwerking met Merz Aesthetics wat betreft toxines en fillers (Radiesse®, Belotero®, Ulthera®).

Verschillende keren per jaar wordt in samenwerking met Bloomedical Benelux een workshop georganiseerd voor artsen over het gebruik van borstprothesen in esthetische en reconstructieve casussen. Het theoretische deel van de workshop vindt plaats in Vriesdonk Clinic. Het tweede deel wordt in het operatiekwartier van AZ KLINA georganiseerd.

Dr. Peeters wordt geregeld gevraagd om deel uit te maken van de faculty bij buitenlandse congressen en workshops over fillers, toxines en borstprothesen. Sinds 2021 is dr. Peeters als senior faculty member verbonden aan de esthetische UMA Academy van dr. Jani van Loghem. Verscheidene keren per jaar begeleidt hij er tweedaagse cursussen in Utrecht en Amsterdam voor een internationaal publiek. 

U bent onze prioriteit.