beeldmerk vriesdonk clinic

Dr. Glenn De Weerdt

Dr. Glenn De Weerdt studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen, waar hij tijdens zijn opleiding stage liep in The Royal Melbourne Hospital in Australië en deel nam aan een humanitaire missie naar Myanmar onder leiding van dr. Luc Beaucourt.

Tijdens zijn specialisatie genoot dr. De Weerdt een brede opleiding in de plastische, reconstructieve en esthetische heelkunde in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, in het AZ Groeninge te Kortrijk, en binnen het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen. Nadien vervolgde hij zijn opleiding in Londen. In St George’s University Hospitals NHS Foundation Trust en in Imperial College Healthcare NHS Trust verdiepte dr. De Weerdt zich verder in de dermato-oncologie en in (microchirurgische) reconstructies van ledematen, van de borst en van hoofd-halsdefecten. In The Royal Marsden NHS Foundation Trust legde dr. De Weerdt zich als microvascular fellow toe op borstreconstructies met eigen weefsel (onder andere de DIEP flap).

Na het behalen van zijn diploma als plastisch chirurg werkte dr. De Weerdt in het Leids Universitair Medisch Centrum in Nederland. In tussentijd verdiepte hij zich verder in de esthetische chirurgie van het aangezicht en de hals, alsook in niet-heelkundige behandelingstechnieken met onder andere cursussen via UMA Academy in Amsterdam. Ten slotte volgde hij ook een gerenommeerd fellowship van het Coupure Centrum Voor Plastische Chirurgie in Gent, met de nadruk op gelaatschirurgie, bij dr. Patrick Tonnard en dr. Alexis Verpaele.

U bent onze prioriteit.